tirsdag 24. mars 2009

Cathy`s Book


Cathy har akkurat blitt dumpet av kjæresten sin, Victor, uten begrunnelse. Hun begynner å følge etter ham og bryter seg så inn i huset hans for å forstå hvorfor. Mystiske spor dukker opp, og det utvikler seg til å bli en detektivhistorie hvor Cathy og etterhvert venninnen Emma er detektivene. Hvilke hemmeligheter skjuler Victor?

Cathy`s Book er skrevet som en dagbok med tegninger og kommentarer skriblet rundt omkring. Den er interaktiv fordi leseren selv kan prøve å løse mysteriene. I selve boken er det oppgitt ulike koder, ekte telefonnumre og andre beviser som Cathy finner. Man kan også gå inn på bokens nettsider å finne flere beviser og lytte til telefonbeskjeder. Boken skal være den første i en triologi hvor den andre boken, Cathy`s Key, også har kommet.

Boken er frisk, morsom, annerledes og spennende. Jeg synes den var litt forvirrende til tider, på grunn av dagbokformen og alle de ekstra "effektene". Jeg hadde rett og slett litt problemer med å henge med hele tiden. Jeg leste boken litt innimellom andre bøker, men ville nok anbefale å lese den mer sammenhengende for å få mest utbytte av den.

Ingen kommentarer: