torsdag 6. august 2009

Bokserier

Jeg bestiller inn en eller to bøker i forskjellige serier for så å bestille flere etterhvert som jeg eller andre leser de og vil lese videre. Jeg må innrømme at jeg ikke har lest videre i så veldig mange foreløpig og nå vet jeg ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har vært veldig giret på å lese videre i de fleste av seriene rett etterpå, men hvis jeg ikke har hatt bok nummer to tilgjengelig så har det dabbet litt av. Det er så mange bøker rundt meg som frister, og hver dag oppdager jeg nye. Hvilke serier er det verdt å fortsette på og hvilke nye er det verdt å begynne på? Jeg har lest de to bøkene som har kommet i Kelley Armstrong sin Darkest Powers-serie og der synes jeg bok nummer to var bedre enn nummer en.

Serier jeg har begynt på:
Engel Winge-trilogien av Ingelin Røssland
Gone av Michael Grant
Glass Houses av Rachel Caine
Dødslekene av Suzanne Collins (ufrivillig pause siden neste bok ikke kommer før 15. september)
Tomorrow-serien av John Marsden
Southern vampires av Charlaine Harris

Serier som frister:
Wicked Lovely av Melissa Marr
Evernight av Claudia Gray
Demonata av Darren Shan
Women of the Otherworld av Kelley Armstrong
Chaos Walking av Patrick Ness

10 kommentarer:

Mari - Escape In A Book sa...

Jeg like Need av Carrie Jones veldig godt, det er i samme gate som Wicked Lovely-serien. Vet det kommer i alle fall en oppfølger til Need. Need var lettlest og underholdene. Anmeldelse kommer på bloggen min i løpet av uken.

Jeg har lest de tre første bøkene i Wicked Lovely serien og syntes de var litt kjedelige. Den tredje boken, Fragile Eternity, er i min mening den beste så langt. Når det er sagt så ser jeg mange elsker denne serien, lillesøsteren min likte Wicked Lovely veldig godt. Som alt annet er det vel smak og behag.

Ellers så ville jeg sjekket ut Shiver av Maggie Stiefvater, den har nylig kommet ut. Vet ikke helt hvor mange bøker som kommer der men i alle fall en til.

Mari - Escape In A Book sa...

Glemte The Mortal Instruments serien til Cassandra Glass, den har jeg veldig lyst til å lese. Jeg ga de to første bøkene i bursdagsgave til søsteren min og hun likte de utrolig godt. Kjekt å gi bort gaver man kan låne i ettertid ;)

Kiwie//Kristine sa...

Jeg likte Gone veldig veldig godt og Hunger virker like bra(men jeg har bare lest de første sidene). Jeg tror det er en serie det er verdt å følge med på.

Ellers tror jeg Demonata er verdt å begynne på, i alle fall om du likte Darren Shan serien. Demonata er ikke alltid like gode, men de er absolutt spennende bøker.

Og når det kommer til Southern Vampires av Charlaine Harris så er den verdt å lese viss du ikke irriterte deg for mye i den første boken. Jeg har lest fem av dem og synes de er sånn passe. Mest fordi jeg ikke er overbegeistret for hovedpersonen. Det blir bedre utover i serien.

Mari - Escape In A Book sa...

Må nevne enda en serie, Uglies serien til Scott Westerfeld. Men jeg har lest mange lovord om disse bøkene.

Lesekaninen har anmeldt første bok i serien.

Silje M.S. sa...

Ladybug: Takk for tipsene. Nå har jeg ihvertfall kjøpt inn Uglies og den høres veldig lovende ut. Jeg har også kjøpt inn enda en vampyrserie av P.C. Cast.

Kiwie//Kristine: Jeg likte den første boken i Southern Vampires, så det lover jo godt for resten. Du må si fra hvordan Hunger er når du er ferdig.

Anonym sa...

åå, du lese Tomorrow bøkene, en av mine yndlingsseria, kordan du lika dei?? det er forresten en serie som kjem etter Tomorrow serien: The Ellie Chronicles
dei er bra, men syns den fyste var kanskje litt treig, så likte den fyste serien best, men absolutt verdt å lese:)

Silje sa...

Jeg har bare lest den første i Tomorrow-serien,men likte den godt. Har bare ikke kommet meg så langt ennå, for det er så mange bøker som frister her i bibliotekene mine:-) Har du lest Hunger nå? Jeg er spent på den, men gleder meg aller mest til Catching Fire.

Beate sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Beate sa...

Ååå, skjønna, eg og har ganske mange seria eg har lyst til å lese, men får ikkje akkurat tid til å lese so masse no, eg er utvekslingsstudent i USA fortida så vil oppleve ting, ikkje bare sitte inne, skjønt.. eg kjem jo til å melde meg inn i en bokklubb:P

Hunger og Catching Fire står øverst på vente lista mi, når eg får tid skal dei kjøpast... til amrerikansk pris!!!

Anonym sa...

oops, liten feil der, "lesehest" og Beate er samme person bare så du veit det, la ikkje merke til det, har to forskjellige blogga, så blir litt rot det der:P