mandag 23. november 2009

Høstlesning

Jeg har en litt dårlig leseperiode for tiden. Jeg har lest flere gode bøker i det siste, men de griper meg ikke sånn som jeg skulle ønske. Jeg holder på med 6-7 bøker samtidig og håper å finne den som jeg virkelig blir virkelig oppslukt av. I tillegg har jeg en eviglang leseliste over bøker jeg vil/skal/bør lese. Jeg savner å lese en bok som enten vekker latter, tårer, glede, sinne osv. Det kan være jeg bare må vente til høsten slipper taket og juleferien nærmer seg, eller jeg må lese en bøker som er lette og som jeg ikke har de store forventningene til. Kanskje det er på tide med en ny dose Sookie:-) Hva var den siste boken du ble oppslukt av?

6 kommentarer:

Anonym sa...

"Graceling" og "Fire" av Kristin Cashore. Anbefales for fantasy-elskere!

Silje sa...

Takk for tips. Denne er nå på leselisten min. Der er jo også Bitten av Kelley Armstrong.

lesehest sa...

Avalon High, lettlest engelsk, skreiv om den i går på bloggen min. Men ganske artig bok. Så helde eg på med Hunger og no, av Michael Grant, virka lovande:)

Knut Georg sa...

En god avveksling fra selv å lese, er å lene seg tilbake, og nyte en lydbok!
Kan på det sterkeste anbefale "Populærmusikk fra Vittula" av Mikael Niemi, lest av Åsleik Engmark. Spenner fra det hysterisk morsomme, til det tragiske, selv om den har et midtparti som blir vel fantasifullt, med en tilværelse inne i en ovn - ellers en stor lytteopplevelse - spesielt når far skal innvie sønnen i familiens hemmeligheter, samt bryllupet som ender i sauna'en.
Selv om du gjerne har lest boken, så er lytteopplevelsen særegen!

Silje sa...

Jeg har verken lest boken eller sett filmen, men har tenkt på det lenge. Det var et godt tips!

Ingalill. sa...

Mange gode tips her. Graceling har jeg ikke lest ennå - men står på lista - Bitten og Otherworld er min foreløpige vampyr/varulv serie favoritt.
Skal kaste meg over resten av serien straks jeg er ferdig med Sookie - som for å besvare spørsmålet ditt - er det jeg er oppslukt av akkurat nå :-) (- men Otherworld er bedre.)

Vittula er fantastisk.