mandag 21. juni 2010

Sommerlesning

Nå nærmer det seg ferie for mange, og jeg har som vanlig store planer om å få lest en haug med bøker i sommer. Jeg er veldig klar for noe lett, gjerne morsomt og underholdende, så hvis noen har noen tips, så kom med dem. Foreløpig har jeg tenkt å lese Marian Keyes sin Sushi for begynnere som har stått i bokhyllen min i flere år nå, og en av Nick Hornby sine to siste bøker. Ellers er det ganske åpent. Det blir kanskje plass til noe krim og å lese videre i en eller flere av seriene jeg har begynt på. Hva skal dere andre lese i ferien/sommer?

Et tips til de som ønsker lett underholdning er boken A match made in high school av Kristin Walker som er en lettlest og morsom ungdomsbok jeg nettopp leste. Omtale av den kommer her på bloggen etterhvert. Til dere som tar ferie nå vil jeg bare si god sommer! Jeg skal være her noen uker til.

2 kommentarer:

Bokelskerinnen sa...

Jeg skal forsøke å få lest "skinndød" som har ligget på vent en stund. Ellers blir det nok mere Nesbø og "Brente skygger". Jeg er veldig opp og ned når det kommer til leseform. Det jeg bestemmer meg for å lese denne uken, er ofte ikke det jeg har lyst til å lese neste uke. Men skinndød skal jeg i hvert fall komme meg igjennom.

Silje sa...

Kjenner meg igjen der. Jeg lager lange lister over bøker jeg skal lese, men når jeg skal velge neste bok blir det gjerne noe helt annet. Hvis du ikke har lest Harry Potter har du noe å glede deg til:-)