onsdag 26. mai 2010

Regines bok


Regines bok - en ung jentes siste ord er Regine Stokke sin beretning om hvordan det er for en 17 år gammel jente å leve med sykdommen akutt leukemi. Regine Stokke valgte å dele opplevelsene sine på bloggen Face your fear, og nå etter hennes død er blogginnleggene gitt ut i bokform. I tillegg til hennes innlegg inneholder boken utvalgte kommentarer fra bloggens lesere, brev, bilder og familie og venners siste ord til Regine.

Det er vanskelig å vurdere en bok som denne på lik linje med andre bøker, for dette er ekte varer skrevet av hovedpersonen selv underveis i sykdommen. Det er en utrolig sterk historie som gir en unik innsikt i Regines liv og det å være alvorlig syk. Hun skriver reflektert og åpent, noe som rørte veldig mange mennesker som fulgte med på bloggen hennes. Hun vil nok også røre deg hvis du velger å lese denne boken, og det burde du.

2 kommentarer:

Maria sa...

Er helt enig med deg når du sier at det er vanskelig å vurdere en slik bok, men den fortjener definitivt oppmerksomhet :) Selv har jeg ikke lest den ennå, men tenkte jeg skulle gjøre det om ikke så altfor lenge.

Bokelskerinnen sa...

Det er absolutt en bok som må leses :) Men det kan være lurt å sørge for at man leser den hjemme og har rikelig med lommetørkler i nærheten.